Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English Sprache: Deutsch
In den Dorstigen Haen - Eten, drinken, borrellen, vergaderen en feesten in hartje Venlo

Eten, drinken, borrellen, vergaderen en feesten in hartje Venlo

In den dorstigen Haen is een centrum van (eet)cafés in het centrum van Venlo. U vindt ons aan de Markt, recht tegenover het historische stadhuis.

Wij beschikken over een groot verwarmd terras dat dagelijks geopend is. Bij In den dorstigen Haen kunt u eten, drinken, borrellen, vergaderen, feesten en Bourgondisch genieten in een aantal prachtige bruine cafés, die onderling met elkaar verbonden zijn.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in Venlo voor uw evenement? Wij verzorgen brunches, buffetten, tapas, borrelhapjes en uitgebreide menu's en meer. Van vergadering tot bedrijfsborrel, van verjaardag tot huwelijksfeest - praktisch elk evenement tot 750 personen. Samen, met ons ervaren personeel, maken wij van elke bijeenkomst iets onvergetelijks.


Laatste nieuws

Koningsnacht op de Markt

Koningsnacht op de Markt

6-4-2018

27 April vieren we nationaal feest, namelijk de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander. Hoe luiden we die verjaardag beter in dan met een knallend feest recht voor ons prachtige stadhuis. 

Om de avond goed te beginnen hebben we The Best of Rock History zover gekregen om te zorgen voor een knallend begin met odes aan de beste nummers uit de rock history. Deze helden zijn bekend van hun odes in Grenswerk en hun legendarische optreden in The Cavern Club, Liverpool. 

Nadat The Best Of Rock History klaar is met hun set staat Lone Road Station voor jullie klaar met een werkelijk weergaloos optreden. Na een fantastische opening tijdens TEDX in de Maaspoort en een uitverkochte zaal tijdens hun albumpresentatie mag de Markt zich opmaken voor een fantastische avond! 

We starten deze avond om 19:00 en zullen doorgaan tot 00:00

Met wie kom jij #KoningsNachtOpdeMarkt vieren ?

In den Dorstigen Haen

Contact

Locatie
Markt 26
5911 HD Venlo

Telefoon
077-3547397

E-mail
contactformulier

Wij zijn dagelijks geopend!
Ma-Za: vanaf 09.30 uur.
Za: vanaf 11.00 uur.

Volg ons op Facebook