Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English Sprache: Deutsch
In den Dorstigen Haen - Mogelijkheden

Mogelijkheden

Wij verzorgen complete feesten, bedrijfsfeesten, personeelsborrels, bruiloften en partijen tot 750 personen. Maar ook voor kleine groepen spannen wij ons graag in. Bij een drankje hoort vaak een hapje; wij serveren van eenvoudige borrelhapjes, luxe tapas tot zeer uitgebreide buffetten en petit diners. High of low budget bij ons kunt u overal voor terecht. 

Laat daarom al uw feesten en partijen door ons organiseren. Het team van In den dorstigen Haen staat altijd voor u klaar. Onze keukenbrigade en onze ervaren café medewerkers zullen een onvergetelijk feest voor u organiseren.

Arrangementen / Besloten feesten

Wat u ook te vieren heeft, graag verzorgen wij het voor u! Speciaal hiervoor hebben wij (afkoop) arrangementen samengesteld (vanaf ca. 40 personen) Buiten onze consumptie arrangementen hebben wij ook arrangementen aangevuld met hapjes en of tapas of indien gewenst een buffet. Ook voor entertainment kunt u van onze diensten gebuik maken,. Graag regelen wij voor u vrijblijvend een DJ of een artiest. Zelf regelen? Daar hebben wij geen enkel probleem mee!

Brunches en buffetten

Wij kunnen diverse soorten brunches en buffetten voor u verzorgen. Deze zijn op aanvraag en vanaf 25 personen. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Tapas en borrelhapjes

Wij verzorgen graag iets lekkers bij de borrel van een eenvoudig traditioneel bittergarnituur of een selectie van kaas- en worstsoorten. Daarnaast kan onze keukenbrigade u een mix  tapas of luxe internationale hapjes bereiden en serveren. U kunt in overleg zelf een keuze maken uit de beschikbare hapjes en het aantal aanpassen per persoon. Kortweg voor ieder budget hebben we wel iets te bieden.

Menu's

Wij verzorgen graag een geheel menu naar uw wens. In overleg stellen wij graag een 3 gangen keuzemenu, maar ook een 4, 5 of 6 gangen diner voor u samen. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Vergaderingen

Onze vergaderzaal heeft een capaciteit tot maximaal 30 personen. De vergaderzaal biedt uitzicht op het stadhuis. Wij hebben verschillende vergaderaragementen van eenvoudig tot zeer uitgebreid met beamer of presentaties, maar ook de lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Laat daarom uw vergaderingen door ons verzorgen. Het team van In den Dorstigen Haen staat voor u klaar.

Huwelijken

Ook uw huwlijksfeest is bij ons in goede handen. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht in een van onze sfeervolle romantische middeleeuwse gewelfde kelders. Hier kunt u tot 250 personen een huwelijksfeest geven op een unieke intieme manier. Natuurlijk stellen wij u legio mogelijkheden ter beschikking om uw feest tot een onvergetelijke dag te maken.

 

> Kijk bij ons binnen via Google Maps...

In den Dorstigen Haen

Contact

Locatie
Markt 26
5911 HD Venlo

Telefoon
077-3547397

E-mail
contactformulier

Wij zijn dagelijks geopend!
Ma-Za: vanaf 09:30 uur
Zo: vanaf 10:30 uur

Volg ons op Facebook