Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English Sprache: Deutsch
In den Dorstigen Haen - Eten, drinken, borrellen, vergaderen en feesten in hartje Venlo

Eten, drinken, borrellen, vergaderen en feesten in hartje Venlo

In den dorstigen Haen is een centrum van (eet)cafés in het centrum van Venlo. U vindt ons aan de Markt, recht tegenover het historische stadhuis.

Wij beschikken over een groot verwarmd terras dat dagelijks geopend is. Bij In den dorstigen Haen kunt u eten, drinken, borrellen, vergaderen, feesten en Bourgondisch genieten in een aantal prachtige bruine cafés, die onderling met elkaar verbonden zijn.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in Venlo voor uw evenement? Wij verzorgen brunches, buffetten, tapas, borrelhapjes en uitgebreide menu's en meer. Van vergadering tot bedrijfsborrel, van verjaardag tot huwelijksfeest - praktisch elk evenement tot 750 personen. Samen, met ons ervaren personeel, maken wij van elke bijeenkomst iets onvergetelijks.


Laatste nieuws

School's Out !

School's Out !

30-5-2018

Op vrijdag 6 juli, begint alweer de zomervakantie in het onderwijs. Voor de 18 e ! keer organiseren wij met de collega's aan het plein School's out. Dit is een evenement voor het personeel werkzaam in het onderwijs. 

Op de Markt zal een Open Air Disco worden georganiseerd met dansvloer en natuurlijk bijbehorende verlichting en spiegelballen, de muziek zal worden verzorgd door de verschillende DJ's. Voetjes van de vloer dus !!

Het is mogelijk om met je collega's bij ons een sta-tafel te reserveren, dit is natuurlijk te combineren met een etentje vooraf.

Voor meer info, bel dan even naar ons of stuur een mailtje

In den Dorstigen Haen

Contact

Locatie
Markt 26
5911 HD Venlo

Telefoon
077-3547397

E-mail
contactformulier

Wij zijn dagelijks geopend!
Ma-Za: vanaf 09.30 uur.
Za: vanaf 11.00 uur.

Volg ons op Facebook