Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English Sprache: Deutsch
In den Dorstigen Haen - Eten, drinken, borrellen, vergaderen en feesten in hartje Venlo

Eten, drinken, borrellen, vergaderen en feesten in hartje Venlo

In den Dorstigen Haen is een centrum van (eet)cafés in het centrum van Venlo. U vindt ons aan de Markt, recht tegenover het historische stadhuis.

Wij beschikken over een groot verwarmd terras dat dagelijks geopend is. Bij In den Dorstigen Haen kunt u eten, drinken, borrellen, vergaderen, feesten en Bourgondisch genieten in een aantal prachtige bruincafés, die onderling met elkaar verbonden zijn.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in Venlo voor uw evenement? Wij verzorgen brunches, buffetten, tapas, borrelhapjes en uitgebreide menu's. Van vergadering tot bedrijfsborrel, van verjaardag tot huwelijksfeest - praktisch elk evenement tot 750 personen. Samen, met ons ervaren personeel, maken wij van elke bijeenkomst iets onvergetelijks.


Laatste nieuws

Werken bij In den Dorstigen Haen (vacatures)

Werken bij In den Dorstigen Haen (vacatures)

19-2-2018

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een flexibele, dynamische en ervaren horecamedewerkers voor in de bediening. Tevens hebben wij ter uitbreiding van onze keukenbrigade plaats voor een zelfstandig werkende kok

Horecamedwerker dient bij voorkeur in bezit te zijn van het diploma Sociale Hygiene en diploma Horeca of vakbekwaamheid Café Bedrijf. Leeftijd vanaf 18 jaar.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie via het contactformulier op deze website.

In den Dorstigen Haen

Contact

Locatie
Markt 26
5911 HD Venlo

Telefoon
077-3547397

E-mail
contactformulier

Wij zijn dagelijks geopend!
Ma-Za: vanaf 09.30 uur.
Za: vanaf 11.00 uur.

Volg ons op Facebook